blomsterdesign med tagline 2020 [Konvert]

I vår butik...

...hittar ni ett stort utbud av snittblommor, krukväxter både för ute och inne. Vi strävar alltid efter att hitta det där lilla extra. T.ex. fiolfikus, zebraben, olivträd, lagerblad, citronträd och kryddväxter så som timjan och rosmarin. Våra snittblommor följer säsongen allt ifrån liljor, rosor till stora pioner och vackra blad som finns som solitärer eller i bunt.
För oss är det viktigt att blommorna vi köper in kommer från odlare som har hög kunskap om odling och hantering. På så sätt kan vi leverera blommor med den absolut högsta kvaliteten vilket, för din del, innebär att blommorna håller och sprider glädje länge. 

Vi har också vacker inredning, mindre detaljer som krukor, lyktor, lampor, ljus,tvålar,kuddar och filtar. Men också stolar och bord för inne och ute,vitrinskåp unika urnor,  m.m. 
Vår filosofi bakom vårt sortiment är en klassisk bas- i färgerna vitt, svart och natur- i kombination med detaljer som skapar den personliga stilen. Här försöker vi igen hitta det där lilla extra, allt för att du ska kunna uttrycka din stil och känna dig  unik. Vi gör arrangemang vid alla tillfällen. I glädje & sorg. Till privatkunder & företag. Välkommen med din förfrågan.